Jeg Har Ingen Filosofi – Performance Art – ARoS Museum (2010)

 

This performance was a multimedia art performance that mixed paintings, drama, dance and live music. It was inspired by the work of the Danish artist Wilhelm Hammershøi. ARoS Museum for Modern Art – Aarhus, DK (2010)

Performancegruppen ’Jeg har ingen filosofi’ med dette års Reumert vinder af bedste birolle Morten Burian, danser Sandro Masai og musiker Christian Skjødt indtager herefter scenen foran Wilhelm Hammershøis værker. De bringer os med ind i tankerne bag værkerne gennem musik, dans og skuespil. Herefter fortsætter vi arrangementet i Art City, hvor vi oplever gruppen tolke Michael Kvium’s værker som en rejse. Efter de to små forestillinger vil der være rig mulighed for at gå i dialog med de tre optrædende og deres tanker bag forestillingen.

En aften hvor kunst, musik, dans og teater i smukt og intenst samspil giver en helt unik oplevelse. Vi lukker de to gallerier og giver gæsterne til dette arrangement mulighed for at have scenen helt for sig selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s