Multimedia Performance Art (2011)

Multimedia Performance Art by Sandro Masai, Edit Vizer, Søren Raaschou and Christian Skjødt – Aalborg, DK (2011)

It’s A Boring Century kryber, for en kort bemærkning, ud af sit vinterhi og arrangerer en impro-event af anderledes format lørdag d. 12. februar. Dette bliver det første samarbejde med hele 2 nye venues på samme aften.
Det hele starter på Galleri Niemi på Østerbro kl. 19.00 med musik, dans og visuals leveret af de 3 bestyrelsesmedlemmer i iABC: Edit E. Vizer (Visuals), Christian Skjødt (drums & Objects) og Søren Raaschou (Guitars & Effects). Disse tre får tilmed selskab af danseren Sandro Masai.
Der er planer om at bruge alle rum i galleriet, så der bliver ingen grænser for hvilken drejning showet kan tage.
Umiddelbart før kvartetten starter, vil André Niemi levere en enestående soloperfomance som ikke kan beskrives med ord. Det SKAL bare opleves….

Efterfølgende drager artisterne sammen med de tilskuere der kan rumme mere udfordrende inputs videre til Café Nordkraft hvor Edit E. Vizer og André Niemi Battler ved DJpulten.

Dette bliver indtil videre sidste arrangement fra iABC’s side, men vi håber at diverse støttefonde giver os medhold i at der er brug for en koncertforening som denne. Sker dette fortsætter vi med flere arrangementer efter sommerferien.
Så kom og oplev det – indtil videre – sidste arrangement i It’s A Boring Century´s historie på Galleri Niemi – Østerbro 70 og efterfølgende på Café Nordkraft – Østerbro 12. Begge venues i Aalborg.


19:00 Performance night at Galleri Niemi

Østerbro 70, 9000 Aalborg

Sandro Masai : dance

Edit E. Vizer : digital visual projection

Søren Raaschou : guitar & objects

Christian Skjødt : drums & objects

sandro_boring_century

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s